Kantamatkat Oy on vuonna 2007 perustettu eteläsavolainen linja-autoalan yritys. Yrityksemme on toiminut perheyrityksenä ja omaa pitkän historian aina vuoteen 1935 jolloin Lauri Kantanen aloitti henkilöliikenteen Pieksämäellä. Toimintamme tukeutuu henkilökuntamme kanssa yhdessä asetettuihin arvoihin, jotka ovat: luotettavuus, yhteishenki, joustavuus, jatkuvuus, positiivisuus ja turvallisuus.

Tarjoamamme liikennepalvelut
Kantamatkat Oy tarjoaa linja-autoilla aikataulunmukaista reittiliikennettä Pieksämäellä ja tilausliikennepalveluja Suomessa joukkoliikenneluvan ehtojen mukaisesti.

Tilausliikennepalvelut
Tilausliikennepalveluja tarjoamme isoilla ja pienillä busseilla sekä kotimaahan että ulkomaille.

Tiedottaminen
Reiteistä, aikatauluista ja mahdollisista muutoksista tiedotamme kotisivuillamme osoitteessa www.kantamatkat.fi. Matkahuolto pitää yllä myös tietoja poikkeavista ajopäivistä. Mahdollisten häiriötilanteiden varalta päivystyksemme toimii ympäri vuorokauden. Päivystyksen kautta hoidamme myös tilausajoihin mahdollisesti liittyvät ennalta arvaamattomat muutokset.

Matkaliput
Käytössämme ovat kaikki Matkahuollon lipputuotteet, ja kuulumme myös Matkahuollon informaatiojärjestelmään. Käytössä on kertamaksun lisäksi useita erilaisia alennuslipputuotteita mm. työmatka-, seutu- ja kaupunkilippuja. Lipputuotteista löytyy ajantasaista tietoa osoitteessa www.matkahuolto.fi.

Osaava henkilökunta
Kuljettajamme ovat kokeneita liikenteen ja hyvän palvelun ammattilaisia. Pyrimme valitsemaan laajasta henkilökunnastamme sopivat kuljettajat niin reitti- ja tilausajo-, kuin myös koululaisliikenteeseen. Kaikki kuljettajamme saavat koulutusta lakisääteisen kuljettajien täydennyskoulutusohjelman mukaisesti, tähän sisältyy mm. taloudellisten ja ympäristöystävällisten ajotapojen koulutusta. Korjaamohenkilökuntamme perehtyy uusiutuvaan kalustoon, ja he huomioivat työtavoissaan ympäristön. Linja-automme myös pestään ja siivotaan ympäristö huomioon ottaen. Henkilöstömme toimintatavat perustuvat arvoihimme.  Jokaiselle linjalle on laadittu ajo-ohjeet, joiden mukaan kuljettaja toimii. Lisäksi henkilökuntamme saa tietoa tehtävistään ja niiden erityispiirteistä normaalissa päivittäisessä kanssakäymisessä toisten kuljettajien, esimiesten ja johdon kesken.

Liikennekalustomme
Valikoimaamme kuuluu noin 20 ajoneuvoa, paikkamäärältään 16-57 paikkaa. Suuri osa autoistamme on tilausajovarusteltuja – varusteina mm. ilmastointi, wc, dvd, turvavyöt ym. Matalalattiaisia esteettömiä autoja käytetään vähintäänkin liikennöintisopimusten vaatimusten mukaisesti. Kalustossamme on huomioitu asiakkaiden erityistarpeet ja esteettömyys joistain autoista löytyvillä rampeilla, apuaskelmilla, pyörätuolipaikoilla. Kuljettajamme avustavat liikuntarajoitteisia tai erityistarpeita omaavia matkustajia tarvittaessa.

Asiakastyytyväisyys ja palautteet
Palautetta toiminnastamme voi antaa henkilökohtaisesti, puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Palautteet pyritään käsittelemään mahdollisimman pian ja asiakkaalle vastataan viipymättä. Mahdollisiin korjausta vaativiin toimenpiteisiin ryhdytään mahdollisimman pian. Korvaamme asiakkaalle virheellisestä tai puutteellisesta toiminnastamme aiheutuvan välittömän haitan. Hinnan palautuksista, vahingonkorvauksista ja sopimusten purkamisista voidaan neuvotella aina tapauskohtaisesti. Asiakkaana olet meille tärkeä toimintamme kehittäjä – haluamme, että viihdyt bussissamme!